A je TO TADY!

Již druhé, a přec mnohem jiné léto prožívají turnovské fotbalové Amazonky. Ženské družstvo FK Pěnčín-Turnov, které se rok jen tak nasucho, ale o to poctivěji připravovalo na pravidelnou mistrovskou soutěž, se konečně dočkalo.

"Pro mě osobně to bylo nelehké rozhodnutí, ale holky udělaly velké pokroky a už jsme po losovacím aktivu, takže od podzimu jdeme do toho," potvrdil TvA sportovní ředitel FK Pěnčín-Turnov Jiří Šteffan.
Vedle asistenta trenéra Jiřího Šteffana ml. by realizační tým nováčka III. České ligy žen - B měli posílit ještě Karel Vodrážka starší a mladší.

Před nimi a samozřejmě i fotbalistkami leží mnoho výzev, jež nebude lehké zvládnout. Letní příprava na podzimní část soutěže proto odstartuje už v pátek 20. července na domácím fotbalovém stadionu
v Koškově ulici. V plánu je rovněž několikadenní srpnové soustředění v Dolní Bukovině, kterým roční snažení všech zúčastněných vyvrcholí.

Třetiligové Turnovanky postupně změří síly s atraktivními soupeřkami z různých koutů Čech. Ve dvanáctičlenné skupině B nastoupí proti nim hráčky SK Viktorie Všestudy, Čechie Tuklaty, Bohemia
Poděbrady, DFK Bohemians 1905, Meteor Hradišťko I., FC Mělník, DFK Mnichovo Hradiště, FK Sparta Kutná Hora, FK Čáslav, Sokol Kounice a TJ Sokol Jestřábí Lhota.

Svou ligovou premiéru si naše reprezentantky odbudou v neděli 2. září 2012 na hřišti Viktorie Všestudy. "I nadále pevně věříme, že se nám podaří najít další strategické partnery pro mistrovskou účast tohoto týmu v lize, v níž se jak doufáme, rozhodně neztratíme. Svá domácí utkání, na která všechny již nyní co nejsrdečněji zvu, budeme hrát v Pěnčíně," vyzval sportovní manažer.


FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka