Atraktivní malinová příchuť

Zhruba 250 diváků si v sobotu 16. března nenechalo ujít premiéru ženského fotbalu v hale Sportovního centra. V nultém ročníku Women ROHOZEC Cupu, který mediálněpodpořilo zpravodajské Turnovsko v akci, se jim na palubovce bez na posledníchvíli omluveného FK Jablonec představilo pět celků. Pořadatelský FK Pěnčín-Turnov vyslal do turnaje hned dva. První nahrál v sobotním odpoledni neporažen sedm bodů při skóre 3:1 a juniorka jeden za závěrečnou remízu 2:2 s KobylkamiJičín.

Oba naši zástupci pak jen o pouhou jednu branku přišli o lepší příčku v závěrečné tabulce:

1. Slovan Liberec         4 4 0 0 12:0 / 12    

2. Mnichovo Hradiště 4 2 1 0 4:2 / 7

3. FK Pěnčín-Turnov   4 2 1 0 3:1 / 7

4. Kobylky Jičín           4 0 1 3 3:13 / 1

5. WW - juniorky          4 0 1 3 2:6 / 1

Historicky první halový zápas žen sehrály třetiligové Turnovanky mezi sebou, když o výhře
bílých divoženek nad juniorkami v nových dresech od Pivovaru Rohozec rozhodla Janečková. V pomyslném finále si pak v souboji favoritek vedly lépe hráčky z Liberce, které udolaly Mnichovo Hradiště rozdílem dvou branek. Ceny v podobě rohozeckého malinového piva si rozdělila všechna zúčastněná družstva a zbylo též i na rozhodčího Josefa Maříka z Jablonce n. N., jenž s přehledem sobě
vlastním odřídil všech deset utkání.

Nejlepší brankářkou byla vyhlášena Jana Salacká z vítězného Slovanu Liberec, která za svá záda nepustila ve čtyřech  odehraných utkáních jediný míč! Její spoluhráčka Černá se díky pěti gólům z dvanácti libereckých stala nejlepší střelkyní WRC. Tato individuální ocenění hodnotnými cenami obohatila turnovská firma Sport Havel.

TOP hráčkou turnaje se stala Týna Janečková z domácího FK Pěnčín-Turnov, která svůj tým táhla i střelecky. MISS turnaje, který sponzorsky "zastřešil" Pivovar Rohozec, organizátoři zvolili gólmanku jičínských Kobylek Nikolu Plecháčovou. "Holka jako malina" se tak domů vracela v tričku s logem graficky ztvárněným Reklamou CORAP.

FK Pěnčín-Turnov: Homolková – Machová, Jiránková, Randáková, Horáková, Suchardová, Janečková
Wild Women - juniorka: Bočoková – Červinková, Popelková, Kohoutová, Mikulová, Schmidtová, Mazánková

Další fotografie z turnaje najdete v samostatném albu na Facebooku TvA!





Autor: Karel Vodrážka ' Vydáno: 19. 03. 2013 ' 1737 přečtení


 


 


 


FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka