Na premiéře 250 diváků!

Pře dopravdu velkou návštěvou si odbyly v sobotu 8. září svoji ligovou premiéru hráčky FK Pěnčín-Turnov. Takovou diváckou kulisu by jim jejich kolegové mohli záviděti ve vyšších soutěžích. Na pěnčínském pažitu se divákům v sousedském derby stradičním rivalem představily turnovské divoženky.

FK Pěnčín-Turnov - DFK Mnichovo Hradiště 0:5 (0:3) rozhodčí Jacik, hráno bez karet!, diváků 250, sestava: Homolková - Popelková (32. Václavíčková), Baštová (61. Rácová), Machová, Červinková (46. Kohoutová, 65. Jiránková) - Suchardová (62. Kubáčková), Horáková (46. Mázdrová), Havlíková, Randáková - Drholcová (67. Mazánková), Votrubcová.

Modrobílé divy zabrzdila v rozletu hned 2. minuta, kdy po zaváhání v obraně posadila na koně Hradiště svou první trefou Vávrová. Ve stejném časovém odstupu postupovala turnovská Votrubcová sama na gólmanku hostí, ale ta jí včasným vyběhnutím radost zkazila. Po nedůslednosti obrany poté soupeřky odskočily na poločasových 0:3, protože faulovaná Votrubcová se v 38. minutě neprosadila ani z nařízeného pokutového kopu! Úvod druhého dějství patřil živou vodou pokropeným domácím hráčkám, ale zkušenější bleděmodrý tým jim toho v koncovce zase tak moc nedovolil. Po nešťastném zranění stopérky Baštové a individuálních chybách v rozhozené defenzívě Turnova hostující ženy svou výhru pojistily dalšími dvěma zásahy, když od vyšší prohry naše reprezentantky uchránila svým výborným
výkonem brankářka Homolková. I přes poměrně nespravedlivý výsledek naznačily Turnovanky své herní možnosti a při pozápasovém odchodu do kabin je vyprovázel za předvedenou hru mohutný potlesk slušné návštěvy.


FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka