Potlesk na otevřené scéně pro Wild Women

Ani 4. ročník CYRILO-METODĚJSKÉHO turnaje v malé kopané, pořádaného fotbalisty Kobylky a Bukoviny spolu s tamními hasiči, se neobešel bez tradičního účastníka – ženského týmu znovuvzkříšených pojizerských divoženek, které budou nový mistrovský ročník hrát pod hlavičkou FK Přepeře v Semilech.

Ač Wild Women skončily až na 7. místě, letošní start smíšeného družstva se dá z pohledu dosavadních účastí hodnotit jako nejúspěšnější. „Pro tuhle akci jsme sestavu poskládali ze tří oddílů. Po třech hráčkách dodaly Semily, Turnov a jablonecký Fénix. Podařilo se nám skloubit dravé mládí se zkušeností a navýsledek se dalo fakt koukat,“ byla velmi spokojena hlavní trenérka Dagmar Kašíková. Její výběr vsítil pět branek a suverénně nejlepší brankářem soboty byla Mária Hroncová, která po famózních výkonech v prvních duelech, kterým tleskali všichni přítomní, turnaj pro zranění bohužel nedochytala, takže mezi tyče musel asistent trenérky se stejným monogramem Martin Hujer.

Před gólmany vedla celek do bojů kapitánka Jenifer Dagmar Špidlenová, kolem které se na hrací ploše pohybovaly s elánem ještě spoluhráčky Zuzana Žigová a Natálie Matěchová, vzadu tvrdila muziku Radka Bakešová, sourozeneckou spolupráci předváděli Maty a Kristýna Vrbovi a v obou řadách – de i ofenzivní – se za výpomoci krajského reprezentanta Martina Soukupa činila autorka jednoho z gólů ukrajinská posila Ganna Samodeiko. Spolu s první pohárovou trofejí a fantastickým pocitem dobře odvedené práce na hřišti si semilská děvčata odvezla také řadu hodnotných cen od četných sponzorů turnaje a vysloužila si pozvánky na řadu dalších obdobných akcí...

Karel V.

 

 

FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka