V Mělníku o Černého Petra

Bez kanonýrky Ivety, řady dalších opor a gólmanky se před zraky nové trenérky v sobotu 20. února WW představily na halovém turnaji Energotrans CUP, který pořádal FK Mělník. Bojovalo se ve dvou skupinách po čtyřech účastnících – A: Mělník, Kutná Hora, Malešice, Bohemians, B: Turnov WW, Stará Lysá, Kostomlaty pod Milešovkou, Trutnov. 

Protože jsme se ani jednou střelecky neprosadili a v brance se vystřídaly jen hráčky Terysch a Denisa, bylo z toho po základní části poslední místo ve skupině. Souboj o konečné umístění se hrál nejprve s pražskými Bohemians 1905. Ani v tomhle utkání se nám nedařilo, takže z toho byl jen souboj s Mělníkem o poslední flek. EMĚ šla rychle do vedení, ale po pohledné kombinační akci Terysch s Franziskou, ta střelou do šibenice srovnala na konečných 1:1.

V penaltovém rozstřelu se do brány postavila Terysch a za jejími zády skončil jediný pokus Mělníka! Bohužel z našich hráček proměnila jen Pradella a další pokračování jsme nezvládli, takže nám v ruce zůstal Černý Petr...

Sestava: Denisa – Teres, Ugy – Franzi, Terysch – Sweety, Lenty... (Karel V.)

FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka