Divoženky mají první bod

Fotbalistkám FK Pěnčín-Turnov se na domácím hřišti v Pěnčíně před výbornou návštěvou (180
diváků!) podařilo získat v III. Lize žen skupině B první bod po remíze se Spartou Kutná Hora.

FK Pěnčín-Turnov - Sparta Kutná Hora 0:0 rozhodčí Brožek, ŽK 0:1, diváků 180 (!), sestava: Homolková – Václavíčková (68. Popelková), Drholcová, Machová, Kohoutová (54. Červinková) – Kubáčková (81. Janečková), Horáková, Mázdrová (74. Mazánková), Randáková – Suchardová (62. Jiránková), Votrubcová.

Divoženky, které v pátečním exhibičním utkání poměřily síly s turnovským Fans clubem (1:1, branky Votrubcová – Šolim), chtěly konečně bodovat, a to se nakonec podařilo, byť jen částečně. K výhře bylo tentokrát velmi blízko, ovšem bezzubá koncovka rezultovala jen ve spravedlivou remízu. V prvním poločase zářila na pravé záloze juniorka Kubáčková, ale její úniky se ve dvou velmi slibných situacích nepodařilo gólově realizovat. Zodpovědně hrající domácí se o vítěznou branku snažily i v druhé části hry, ale z jejich snahy vzešlo pouze "nesmělé" břevno a bojovné Horákové zkazila radost včasným vyběhnutím gólmanka hostí. Turnovanky, opět před slušnou návštěvou, získaly svůj první třetiligový bod.


FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka