Ženy na zkušené v Bolce

I přes dosavadní poměrně vlídnou zimu se kopaná jako každý rok přestěhovala do sportovních hal.
Třetiligové ženy FK Pěnčín-Turnov si před měsíční zimní pauzou zajely do Mladé Boleslavi, kde sbíraly další zkušenosti před jarní částí mistrovské soutěže.

V halovém turnaji "O pohár města Mnichovo Hradiště", pořádaném tamním DFK, se vedle dvou domácích týmů představilo ještě dalších deset. Turnovské divoženky vstoupily do turnaje dobře a v souboji s DFK MH B přišly o všechny body jen díky zaváhání v samém závěru. Remíza 2:2 (branky Janečková a Votrubcová) vynesla jen jediný bod, který je po dalším průběhu dne odsoudil díky horšímu skóre k souboji o předposlední místo.

V tom Turnovanky podlehly Čechii Tuklaty 0:8. Ve finále kvalitně obsazeného turnaje porazil mistr futsalové ligy České republiky Vysočany juniorku pražské Slávie těsně 3:2. Jediným hmatatelným úspěchem turnovských Wild Women tak krom dalších zkušeností s mnohem herně vyspělejšími soupeřkami bylo získání titulu miss turnaje, který pořadatelé mezi zhruba stovkou přítomných fotbalistek přiřkli nakonec naší Nikole Randákové.


 


 


 


FKP WW juniorky – Plán – XII. 2017 – I. 2018

Vánoční a novoroční VOLNO - 28. 12. 2018 Halový turnaj Mladá Boleslav – telefonická delegace...

Jménem realizačního týmu přejeme všem našim hráčkám i příznivcům a sponzorům, co nejpříjemnější přelom roků 2017 - 2018!

Karel Vodrážka